Markiz lär dig och laga en söt gurksallad och crispy kyckling tillsammans med en spicy majonnäs. Recept hittar ni här!
I detta avsnittet gör Sofia mexikanska enchiladas tillsammans med tomatsalsa och guacamole. Recept hittar ni här!
I denna serie får vi följa med programledaren Les Stroud på jakten efter råvaror som växer vilt i naturen och som sen sätts ihop till en fängslande trerätters meny. Premiär på Godare i Februari!
Det kokar bokstavligen i Atlanta. I denna serie får ni följa med på en resa genom stadens kulinariska landskap och träffa kockarna som gör allt och lite till för att briljera.
I det här avsnittet inspirerar Markiz Tainton dig hur man gör dom bästa matvåfflorna med härlig topping! Recept hittar ni här.
I detta härliga avsnitt lagar Sofia Henriksson saftiga pupusas med kålsallad i äkta El Salvador anda. Recept hittar ni här!
Ny serie med Markiz Tainton! I det första avsnittet lagar Markiz en härlig grön shakshuka med massor av grönsaker.
Ny serie med Sveriges Mästerkock 2020 Sofia Henriksson! I detta avsnittet lagar Sofia krispiga Gyozas med svamp tillsammans med en smakrik och enkel dippsås.
Följ med hem till en av Norges mest populära matprofilar Emilie Nereng där hon tillagar näringsrika måltider!
Sofia Henriksson vann Sveriges Mästerkock 2020 och arbetar idag som matkreatör. Hennes matinspiration kommer från världens alla hörn och det ska vara färgstarkt, smakrikt och lättlagat. Premiär 10. Januari!
I Asia Unplated får vi följa med Diana Chan på en spännande resa genom det asiatiska köket. Ett nytt land i varje avsnitt där hon djupdyker i både traditionella och moderna rätter. Enkla rätter som kan inspirera i hemaköken.
Ainsley Harriott reser runt i världen för att visa på att Medelhavet har mer att erbjuda än bara semesterparadis. I tio nya avsnitt visar han sina egna recept från sitt utekök. Kommer i januari!
I det här avsnittet av «Festligare Fika» bakar Andrea Brändström sju sorters kakor – med tre sorters degar. Hallongrotta och chocolate chip cookies står blant annat på menyn!
I detta härliga avsnitt av Festligare Fika bakar Andrea Brändström en fantastisk jultårta med pepparkaka, lingon och kola!
Utmaningen i Mack SM är att skapa Sveriges bästa lunchmacka. Juryn bedömer smak, utseende, nyttighet, nytänkande, samt effektiviteten i tillverkningen.
Följ med Sune & Kennie när dom reser till nord Jylland i vår nya serie ”Toppen av Danmark” som har premiär i November.
I serien The Perfect Serve träffar vi tre kvinnliga stjärnkockar som förbereder sig för att servera på Australiens största tennis arrangemang.
Lär dig kreativ bakning med Andrea Brändström! I den nya säsongen av Festligare Fika kan alla hitta recept som passar dem, allt från nybörjaren till den som vill utmana sig i sin bakning.
Del 2 av Mack SM final! Utmaningen i Mack SM är att skapa Sveriges bästa lunchmacka. Juryn bedömer smak, utseende, nyttighet, nytänkande, samt effektiviteten i tillverkningen
Del 1 av Mack SM final! Utmaningen i Mack SM är att skapa Sveriges bästa lunchmacka. Juryn bedömer smak, utseende, nyttighet, nytänkande, samt effektiviteten i tillverkningen
Curtis Stone, kock på Michelin-krogen Maude i Beverly Hills, besöker olika länder för att finna matinspiration. Han besöker bland annat Roms bästa slaktare, dyker efter hummer i Australien och inspireras av djungeln på Hawaii.
Den ultimata guiden till i det italienska köket! I tio avsnitt tar den karismatiska kocken Michela Chiappa oss till några av de bästa foodie-destinationerna i Italien.
I denna serie får vi följa med Rick Stein när han ger sig ut på långhelg för att leta efter den bästa maten, dryckerna, recepten, restaurangerna, marknaderna, barerna och kaféerna.
I 1968 reste Rick Stein längs Stillahavskusten och över den mexikanska gränsen. 50 år senare reser han från San Francisco till Mexiko och njuter av unika måltider och möten med passionerade kockar.
Följ med på en färgglad resa genom några av Europas mest spännande städer. Efter varje resa åker Rachel hem till London för att prova nya recept hon har inspirerats av under resan.
Michela Chiappa växte upp i Wales, men kommer ursprungligen från en stor italiensk familj. Michaela och hennes systrar lagar traditionella italienska rätter och pasta med inspiration från barndomen.
Med vardagen kommer också helgerna tillbaks efter ledigheten, och då förtjänar du en riktigt lyxig och god brunch. Här får du recept på både veganska raggmunkar, vegansk bacon och något så otippat som vegansk äggröra!
Rick Stein från BBC reser på en spektakulär resa genom Indien på jakt efter inspiration för nya recept och den perfekta curryn.
Älskade, goda, lyxiga brownies! I det här avsnittet av «Festligare Fika» med Andréa Brändström visar hon en tunnare variant av brownies med chokladfluff, hallonmousse och maränger.
Gustav Johansson, kocken och kreatören bakom den populära veganska matbloggen Jävligt Gott släppte i 2019 kokboken Vegansk Husmanskost. Boken blev en TV-serie i åtta avsnitt på Godare som sändes under våren, och nu kommer uppföljningen her på Godare!
Jamie Oliver är idag en av världens största kockar. Han har givit ut över 20 kokböcker och har drygt 5000 anställda. Vi är otroligt stolta och glada över att få visa dokumentären om Jamies succéresa.
Curtis Stone, kock på Michelin-krogen Maude i Beverly Hills, besöker olika länder för att finna matinspiration. Han besöker bland annat Roms bästa slaktare, dyker efter hummer i Australien och inspireras av djungeln på Hawaii. Kommer!
15 avsnitt med kockarna David Myers och Simon King. Simon och David lagar mat i stora lass, såväl anrättningar som imponerar på gäster som rätter som mättar hela familjen.
Om du vill lära dig att laga äkta italiensk mat men saknar den nedärvda kunskapen, misströsta inte. Silvia Colloca delar med sig av sin kunskap.
Mattias Larrson och Cecilia H. Larsson lagar härliga sommarsmakar. Smakar att längta efter året rundt. Kockparet visar hur du gör fröknäckbröd, bakad torskrygg och dessert med hallon och basilika.
BBC-kockarna David Myers och Simon King reser norrut, från Tyskland till norra Sverige genom Polen, Baltikum och Ryssland.
När det kommer till klassiker som kännetecknar svensk sommarmat är det få saker som lever upp så mycket till den som färskpotatisen gör. Att koka den med mycket salt, dill och rejäl klick smör är en tidlös klassiker. Men vad mer kan man göra med den?
Nigella Lawson är tillbaka med en serie fullpackad med enkla recept fulla av sammansatta smaker.
Ny serie på Godare! Antonio och Gennaro är tillbaka i Italien på jakt efter den sorts mat de brukade äta under sin italienska barndom.
I denna matserie får vi följa med den mycket populära Masterchef Australia domaren och kocken Gary Mehigan när han reser genom Asien. I 6 avsnitt inspirerar Gary publiken när han utforskar sin tvilling passion för god mat och snabba cyklar.
Jamie Oliver inspirerar genom fantastiska recept, tips och tricks. Speciellt anpassat efter den annorlunda tid vi befinner oss i. 20 helt nya avsnitt kommer!
Andrea Brändström viser hur man bakar en snygg dripcake med choklad, saltkola, karamelliserade popcorn och marängsmörkräm med vanilj.
Lär dig kreativ bakning med Andrea Brändström. I det här avsnittet lagar hon citron- och halloncupcake toppad med marängsmörkräm och vit chocklad.
I den nya TV-serien med Andrea Brändström kan alla hitta recept som passar dem, allt från nybörjaren till den som vill utmana sig i sin bakning!
Häng med kökschef Frida Nilsson in i köket för att laga maträtter där nynordisk matlagning är i fokus. Få inspiration och tips hur du ska tänka kring säsongsbaserade råvaror och nordisk matlagningsteknik. Kommer i sommar!
Här kommer ni få hänga med kocken och kokboksförfattaren, Mattias Larsson och hans fru, bakbloggaren och bakboksförfattaren, Cecilia Hagerling Larsson. Välkommen in i deras kök på Rådmansö där de bjuder på helgens goda meny. Kommer i sommar. Se tv.nu for tider.
Följ med på den spännande vägen när Sveriges bästa kock koras i SM i professionell matlagning. Vi träffar juryn bakom Årets Kock och får följa med på kvaltävlingen när 24 kockar ska göra upp om 8 finalplatser i Årets Kock.
I denna serie om 10 avsnitt får vi följa den Irländska kocken och författaren Donald Skehan när han utforskar kulturen kring bakning i Asien. Från glitter och glamour i Hong Kong och Tokyo till gatumarknader och hippstercaféer i Melaka och Macau.
I denna härliga BBC-serie får vi träffa dom 6 mest populäraste TV-kockarna i Storbritannien som reser runt i världen och upptäcker nya matkulturer.
Världspremiär på Godare! Vinprogram med Matthew Rhys, Matthew Goode, Dominic West, James Purefoy och vin-expert Joe Fattorini. 3 säsonger och 21 timmar är klare till dig. Mer information kommer snart.
Anjum Anand reser från London till den Australiensiska landsbygden. Vi får i denna serie följa när hon inspireras att laga indisk mat mer modernt och hälsosammare.
Andy och Ben Milbourne tar oss med på 15 avsnitt från deras matresa i Australien. Kommer i juni här på Godare.
Kocken och programmledaren James Martin åker på en kulinarisk resa genom Storbritanien tillsammans med kockkollegan Galton Blackistion. Vi får uppleva allt från att dom dyker med sälar till kreativa färdmedel för att transporteras runt öarna. Kommer i juni!
Klimatforskaren Victoria Voss tar hjälp av kocken Tom Victor Gausdal att ta tillvara på matsvinnet. #Victor&Victoria
Godare är en tv-kanal för foodies i alla åldrar. Här kommer internationella och nya svenska matprogram att inspirera kök över hela landet.
Den svenske kocken Tareq Taylor ger sig iväg på en kulinarisk resa genom Skandinavien och tillagar mat från alla dess länder.
Pierre gör en utflykt till några av sina favoriter från Malmös falafel-scen och hälsar på hos Falafel by Youssif för prisvinnande falafel gjord med kärlek, äter en förädlad falafelsallad hos Falafel & Burgers samt gör ett besök hos Mutantur för att ta en tugga på Malmös dyraste falafel med tryffel.
Vad är väl svenskare än köttbullar med hasselbackspotatis? Sveriges nationalrätt har blivit känd runt om i världen. Men går den att veganisera? Utan tvekan! Med formbar färs och havregrädden i högsta hugg visar Gustav hur du får till perfekta, studsiga veganska köttbullar och frasig potatis.
Kocken Justine Schofield från Australien reser till Macao för att fördjupa sig i regionens rika kultur och mathistoria. Här utforskar Justine såväl den traditionella som den moderna matkulturen.
Mästerkocken Rachel Khoo har lämnat England för att bosätta sig i Stockholm. Hennes mål är att utforska Sveriges rika matkultur. Hon tar med sig tittarna på en smakresa från Göteborgs berömda skaldjur till landsbygden som är fyllt av historiska recept.
Matbloggaren Pierre Orsander tar med sig tittarna på en upptäcktsresa genom Malmö för att uppleva staden utifrån ett street food- och gourmetperspektiv. På menyn finns bland annat ostiga mackor, oklassisk råbiff, glassiga glassar och innovativ sushi.
Luke Nguyen tar oss med på en resa till Sydney där han började sin karriär innan han flyttade till Saigon och senare till Hong Kong.
Vad är egentligen vegansk husmanskonst? Består inte husmanskost bara av kött, smör och grädde? Kocken och matbloggaren Gustav Johansson sitter på alla svar – och framför allt recepten i sitt alldeles egna tv-program.
Forskaren och författaren Victoria Voss forskar kring hälsosam och hållbar kosthållning. Hon har även en bakgrund som forskningskoordinator för stiftelsen EAT som grundades av Gunhild Stordalen. Kokk i serien är norska Tom Victor Gausdal.
En splitter ny serie med legenden Ainsley Harriot. Serien är i 10 avsnitt, och vi kommer att åka till Jamaica, Trinidad & Tobago, Grenada, Barbados, St Lucia, Dominica och Antigua. Kommer i maj!
Manu Feildel har under hela sitt liv drömt om att resa världen runt som i Jules Vernes ”Jorden runt på 80 dagar” Här får vi inspireras när han lagar mat med en begränsad budget.
Mauri Hermundsson kan inte så mycket om mat, men han vill lära sig. Följ med på en resa tillsammans med en av Sveriges mest folkkära matprofiler genom en värld fyllt av mat, från alla perspektiv – i alla miljöer.
Följ med kocken Sara La Fountain på en resa genom Australien. Hon utforskar landets rika kulinariska utbud där både människan, kultur och unika råvaror är i fokus.
Luke Nguyen tar med sig tittarna på en tågresa genom Vietnam. Han kombinerar sin stora kärlek till mat, tåg och det vietnamesiska folket i programmet vilket ger en spännande inblick i landets kultur och mattraditioner.
I det här programmet får vi följa Curtis Stone när han bland annat reser till Australien, Italien och Spanien. Där hämtar han inspiration som sedan hamnar på menyn i restaurangen i Beverly Hills.
Den första etappen av Davids och Simons Route 66-äventyr börjar i Chicago och avslutas i Saint Louis.
Michel upptäcker fantastisk mat på en liten strandbar, i en fraktcontainer – och i ett av världens största trädhus.
Diana Chan tar med sig tittarna på en spännande resa genom det asiatiska köket. Här utforskar hon allt ifrån indisk korma till koreansk kimchi och skapar moderna varianter av traditionella rätter.
Följ med på ett kulinariskt äventyr i Mexiko. Gerardo Lopez tar oss med på en resa genom mexikansk tradition, kultur och kokkonst.
Justine Schofield reser till Japan för att lära sig traditionella matlagningstekniker och metoder. Hon utforskar landets fräscha råvaror och skapar nya recept som är inspirerade av hennes resor.
Silvia Colloca känner sig sällan så italiensk som i sitt eget kök. I den här serien delar hon med sig av sin brinnande kärlek till hemlagad italiensk mat samt av recept som har gått i arv från generation till generation.
Nadiya Hussein kommer på Godare i maj med sin nyaste matserie från BBC Two. Hon lagar sina favoritmåltider till sin familj tillsammans med olika kockar.
Vi följer med den kända brittiska kocken James Martin på en smakfull och spännande resa. Den här gången reser han genom USA.
Parveens Indian Kitchen, 10 x 60 minuter från 2019. Se ”krydd-drottningen” här på Godare.
«Mauritius skapades först, och därefter himlen; och himlen gjordes som kopia av Mauritius». Mark Twain. I 10 delar får vi uppleva en liten bit av himlen genom Masterchef Australia-vinnaren Brent Owens upplevelser och matlagning.
Ny serie for alla mat-, rese- och vinälskare här på Godare! Vi följer bröderna Jack och Charlie Stein på en resa genom Cape Town med spektakulära landskap, fantastiska vingårdar och överdådig mat.